BBC
Dec
09
2009

Tulevaisuuden koulu

Tässä Verson ohjelmassa puhumme tulevaisuuden koulusta. Haastateltavana on Oulunjoen koulun vararehtori ja kolmannen luokan opettaja Ahti Kurki. Hänen luokassa on juuri alkaneena lukuvuotena käynnistynyt uudenlainen kokeilu, jossa tutkitaan modernin tekniikan mahdollisuuksia kasvatuksen ja opettamisen kentällä.

Oulunjoen koululla kolmasluokkalaiset saavat vuoden vaihteen jälkeen käyttöönsä henkilökohtaiset kannettavat tietokoneet varusteineen. Oppilaille hankitaan kaikkiaan 34 tietokonetta, joita käyttämällä on tarkoitus selvittää, miten koneet ja erillaiset uudet sosiaalisen median sovellukset voivat palvella opettamista ja oppimista peruskoulun alaluokilla.

Tässä ohjelmassa kysytään hankkeen taustoista, missä vaiheessa kokeilu etenee, miten lapset ja heidän vanhempansa ovat ottaneet asian vastaan sekä minkälaisia erityisjärjestelyjä koulutilaan, opettamiseen ja opiskelemiseen on uuden tekniikan myötä tulossa.

*9/705/13*

Google Bookmarks Digg Reddit del.icio.us Ma.gnolia Technorati Slashdot Yahoo My Web
Written by admin in: news |

No Comments

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes