Dec
09
2009

Tieto, valta ja media (3)

Lapin yliopiston menetelmätieteiden laitoksen lauantaina 16.9. järjestämän filosofisen symposionin tallenteita (osa 3). Ensimmäisessä osassa kuultiin Lapin yliopiston rehtorina juuri aloittaneen Mauri Ylä-Kotolan puheenvuoro aiheesta universaali vai kontekstuaalinen filosofia. Toisessa osassa kuultiin kasvatustieteiden naistutkimusyksikön professori Päivi Naskalia. Hänen aiheensa oli talouden valta ja kommunikaation pakko. Nämä aikaisemmat ohjelmat ovat kuultavissa verkkosivuillamme.

Tässä kolmannessa osassa puhuu kasvatustieteiden kasvatuetieteiden maisteri ja journalismin tutkija Lena Salmi, joka on toiminut myös 20 vuotta urheilutoimittajana. Hän valmistelee Lapin yliopistossa väitöskirjaa urheilujournalismista. Salmi puhui symposionista toimittajan työssään käyttämistä ja oikeuttamista diskursseista.

*10/705/13*

Google Bookmarks Digg Reddit del.icio.us Ma.gnolia Technorati Slashdot Yahoo My Web
Written by admin in: news |

No Comments

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes