Dec
09
2009

Radio Verso — matkakohteena oma ajattelu

Verso on avoin ja riippumaton podcast, jossa julkaistaan ohjelmia ja musiikkia toimintaan liittyneiden toimittajien oman kiinnostuksen mukaan. Versossa puhutaan mm. yhteiskunnallisista ilmiöistä ja kysymyksistä. Toiminnallaan Verso pyrkii rohkaisemaan kaikkia sananvapauden aktiiviseen käyttämiseen ja tekniikan mahdollisuuksien hyödyntämiseen uudenlaisen kansalaisjournalismin ja mediademokratian kehittämiseksi.

Verson toimijoita yhdistää ajatus mediademokratiasta, jossa mediasisältöjen vastaanottaja voi olla lähes yhtä helposti myös mediasisältöjen tuottaja.

Verso on ajatus vapaasta ja rehellisesti toimittajien itsensä näköisestä kriittisestä kansalaisjournalismista. Uudentyyppinen kansalaisjournalismi tukee demokratian toteutumista kannustamalla yksilöitä ja ryhmiä aktiiviseen keskusteluun osallistuvan ja osallistavan sisällöntuotannon keinoin.

*3/705/13*

Google Bookmarks Digg Reddit del.icio.us Ma.gnolia Technorati Slashdot Yahoo My Web
Written by admin in: blogi |

No Comments

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes