Dec
09
2009

Mediakasvatusseura

Mediakasvatusseura on perustettu vuonna 2005 yhdistämään mediakasvatuksen piirissä toimivia tutkijoita, opettajia, opiskelijoita ja mediakasvatuksesta kiinnnostuneita vanhempia. Uusi seura on vielä alkutaipalellaan ja monet toimintamuodot vasta muotoutumassa. Mitä seura tekee ja millä tavoin se pyrkii edistämään mediakasvatustietoutta Suomessa? Entä mikä on mediakasvatuksen tila Suomessa, Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa? Mitä annettavaa suomalaisella mediakasvatustyöllä on muille maille? Verson äärimmäisen mobiilissa studiossa vierailee tällä kertaa Mediakasvatusseuran koordinaattori Anniina Lundvall. Tervetuloa matkaan!

*7/705/13*

Google Bookmarks Digg Reddit del.icio.us Ma.gnolia Technorati Slashdot Yahoo My Web
Written by admin in: blogi |

No Comments

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes