Dec
09
2009

Mediafilosofi Reijo Kupiainen

Mitä medialukutaito ja mediakasvatuksen etiikka ovat? Miten uuden median uhkakuvia ja potentiaalisia vaaroja ei tulisi yrittää hallita? Tulisiko usein tekniikan käyttöä sisältäviin mediakasvatuksellisiin opetussisältöihin tehdä suvaus eli sukupuolivaikutusten arviointi? Entä miten mediakasvatus saataisiin näkyvämmäksi osaksi opetusta? Mediakasvatuksen yliassistentti Reijo Kupiainen pohtii muun muassa näitä kysymyksiä Verson konehuoneessa hääräävän Jarno Ristaniemen haastateltavana.

*15/705/13*

Google Bookmarks Digg Reddit del.icio.us Ma.gnolia Technorati Slashdot Yahoo My Web
Written by admin in: news |

No Comments

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes