Dec
09
2009

24 tuntia sarjakuvaa

24 tuntia sarjakuvaa Rovaniemellä! Kansainvälinen 24 tuntia sarjakuvaa -tapahtuma rantautuu Rovaniemelle Lapin maakuntakirjastoon 19.10. klo 16.00 – 20.10. klo 16.00. Tapahtumassa sarjakuvapiirtäjät eri puolilla maailmaa yrittävät piirtää 24 tunnissa 24-sivuisen sarjakuvan. Valmiit sarjakuvat kopioidaan ja alkuperäiset lähetetään tapahtuman organisoivalle ryhmälle Yhdysvaltoihin, jossa jokaisen vuoden highlightsit kootaan kirjaksi. Rovaniemellä tapahtuman laittaa alkuun sarjakuvapiirtäjä Ilpo Koskela.

Haastamme mukaan tapahtumaan sarjakuvapiirtäjiä!

– Piirtäjien ei tarvitse olla julkaisseita sarjakuvataiteilijoita. Pääasia on tapahtumaan osallistuminen ja sarjakuvaharrastuksen edistäminen. Paikan päältä saat paperit ja sinne on järjestetty lepopaikka, jossa voi käydä halutessaan nokosilla – ota makuupussi mukaan. Kyniä on tarjolla ja pientä tarjottavaa löytyy, mutta omat piirustusvälineet ja eväät kannattaa ottaa mukaan.

– Jos 24 tuntia ja 24 sivua tuntuu liian suurelta urakalta yksin, tapahtumaan voi osallistua joko lyhyemmällä sarjakuvalla tai kaveriporukassa ja piirtää yhdessä vaikka 24-sivuisen jatkosarjakuvan vuorokauden aikana.

– Kaikilla tapahtumassa syntyneillä sarjakuvilla voi osallistua yhteiseen näyttelyyn netissä ja Rovaniemen kaupungintalon aulassa toukokuun lopussa.

Ilmoittaudu piirtäjäksi 12.10. mennessä osoitteeseen

– kirsi.pitkanen@rovaniemi.fi tai puh.

– tuija.kautto-seinajokinen@lapinliitto.fi tai puh.

Lisätietoja saat ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuman kotisivut

Oheisohjelmana sarjakuvateemaisia leffaesityksiä sekä myynnissä albumeita

Kemin sarjakuvapäiviltä. Tarkempi oheisohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Tapahtuman järjestää Lapin maakuntakirjasto ja Lapin lastenkulttuuriverkosto.

Yhteistyössä Kemin sarjakuvakeskus ja Lapin anime- ja mangayhdistys LAAMA ry.

*8/705/13*

Google Bookmarks Digg Reddit del.icio.us Ma.gnolia Technorati Slashdot Yahoo My Web
Written by admin in: news |

No Comments

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes